RSS

Ακύρωση πλειστηριασμού και κούρεμα

12 Απρ.

Ακόμη μία επιτυχία του γραφείου μας με -σχεδόν- ταυτόχρονη ρύθμιση του δανείου του οφειλέτη και ακύρωση του πλειστηριασμού ακινήτου του κατόπιν άσκησης ανακοπής:

Κατόπιν σκληρών διαπραγματεύσεων με αλλεπάλληλες επικοινωνίες με εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων, καταφέραμε να ρυθμίσουμε δύο δάνεια (στεγαστικής και καταναλωτικής φύσης) του εντολέα μας, με τους κατάλληλους νομικούς χειρισμούς και λίγες ημέρες αργότερα δημοσιεύθηκε απόφαση με την οποία ακυρωνόταν η κατάσχεση και ο προγραμματισμένος πλειστηριασμός της κατοικίας του.

 Ο εντολέας μας ενώ βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με την εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων, έλαβε κατασχετήρια έκθεση η οποία προσδιόριζε πλειστηριασμό της κύριας κατοικίας του.

Προκειμένου να θωρακίσουμε κάθε δικαίωμα του εντολέα μας ασκήσαμε και κερδίσαμε την ανακοπή κατά της κατασχετήριας έκθεσης, ακυρώνοντας τον πλειστηριασμό, αποδεικνύοντας ότι όλως καταχρηστικώς η εταιρεία διαχείρισης επίσπευσε πλειστηριασμό σε ακίνητό του (μάλιστα της κύριας κατοικίας του!!) αφ’ ενός γιατί το ακίνητο ήταν υπέρτερης αξίας από το ύψος της συνολικής οφειλής, αφ’ ετέρου ενώ βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις για τη ρύθμιση.  

Παράλληλα με τις νομικές ενέργειες, το δικηγορικό μας γραφείο προωθούσε τις διαπραγματεύσεις για τη ρύθμιση των οφειλών του με την εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων, πετυχαίνοντας έτσι τη ρύθμιση των οφειλών του με χαμηλή προκαταβολή και μηνιαίες δόσεις που μπορούσε να εξυπηρετήσει, προτού εκδοθεί η απόφαση που ακύρωνε τον πλειστηριασμό, επιτυγχάνοντας επί της ουσίας διπλό σκοπό αφ’ ενός την εκκίνηση -προτού διογκωθεί η οφειλή- αποπληρωμής του δανείου με μικρή μηνιαία δόση, αφ’ ετέρου προστατεύοντάς τον από νομικές ενέργειες  με την ακύρωση της κατασχετήριας έκθεσης. Ο εντολέας μας έτσι προστατεύεται αφού και να εκπέσει της ρύθμισης, δεν κινδυνεύει άμεσα από νέο πλειστηριασμό αφού απαιτείται χρόνος για την εκ νέου εκκίνηση των νομικών ενεργειών εκ μέρους της εταιρείας διαχείρισης.

Έτσι, ακόμα και εάν ένας οφειλέτης συναντήσει την άρνηση της εταιρείας διαχείρισης απαιτήσεων να ρυθμίσει την οφειλή του και παράλληλα αντιμετωπίζει και την καταδιωκτική διάθεση του fund, με την κατάσχεση περιουσιακών του στοιχείων, το γραφείο μας έχει τη νομική εξειδίκευση και υπεροπλία και να ακυρώσει τις καταχρηστικές ενέργειες της εταιρείας διαχείρισης και   να πετύχει μία συμφωνία ρύθμισης προστατεύοντας έτσι τον οφειλέτη και διαφυλάσσοντας την ακίνητη περιουσία του !!!!!  

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού για διάσωση περιουσίας από πτώχευση και πλειστηριασμό καλέστε στο δικηγορικό γραφείο και μιλήστε με εξειδικευμένο δικηγόρο – διαμεσολαβητή στα τηλ: 210 8811903, 6932455478.

 

Ετικέτες: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.