RSS

ΒΡΟΧΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ

22 Ιολ.

ΔΥΣΟΙΩΝΕΣ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

            Οι τελευταίοι μήνες έχουν αποδείξει ότι η διωκτική μανία των Τραπεζών και των Funds του εξωτερικού έχουν φτάσει στο Ζενίθ τους. Καθημερινά εκδίδονται κατά κυριολεξία εκατοντάδες Διαταγές Πληρωμής κατά οφειλετών, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις, το πρώτο εξάμηνο του 2022 διενεργήθηκαν 17.000 πλειστηριασμοί, ενώ η πρόβλεψη για το τέλος του έτους ανέρχεται σε σύνολο 40.000 περίπου πλειστηριασμών!

            Για ολοένα και περισσότερους συμπολίτες μας σήμερα ο κίνδυνος να απωλέσουν το ακίνητό τους είναι απόλυτα ορατός, σε μία εξαιρετικά δύσκολη χρονική συγκυρία για την οικονομική κατάσταση των περισσοτέρων νοικοκυριών.

            Σε αυτές τις συνθήκες, είναι σημαντικό οι δανειολήπτες που βρίσκονται μπροστά σε μία διαδικασία εκτέλεσης να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να αναζητήσουν άμεσα και έγκαιρα την νομική βοήθεια έμπειρων κι εξειδικευμένων στο αντικείμενο νομικών συμπαραστατών, για την καταλληλότερη και προσεκτικότερη δυνατή διαχείριση της υπόθεσής τους.

            Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονιστεί το εξής: η αύξηση σε επίπεδα σχεδόν εργοστασιακής παραγωγής της ύλης των ενεργειών εκτέλεσης από τους πιστωτές οδηγεί, πάρα πολύ συχνά, σε τυπικά σφάλματα και παρατυπίες που δύνανται να φέρουν προς ακύρωση τις δρομολογούμενες ενέργειες εκτέλεσης. Υπό αυτές τις συνθήκες, το πιο μεγάλο λάθος που μπορούν να κάνουν οι οφειλέτες είναι να εγκαταλείψουν αμαχητί τον αγώνα.

Ένα πολύ συχνό λάθος των οφειλετών είναι να δείξουν απόλυτη εμπιστοσύνη στους πιστωτές τους, οι οποίοι πολλές φορές, με πρόσχημα μία μελλοντική και ακαθόριστη ρύθμιση της οφειλής, αποτρέπουν τους οφειλέτες από τις νομικές ενέργειες, με φόβητρο την λιγότερο ευνοϊκή μεταχείρισή τους στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης!!!

Αντίθετα, πρέπει να εμπεδωθεί ότι ο μοναδικός ασφαλής οδηγός άμυνας ενάντια στις διωκτικές διαθέσεις των Τραπεζών και των Funds είναι η έμπειρη και έγκυρη καθοδήγηση από τους ειδικευμένους στο αντικείμενο νομικούς, που με την υπόδειξη και διενέργεια των κατάλληλων νομικών ενεργειών είναι σε θέση όχι μόνον να οχυρώσουν τον οφειλέτη απέναντι στις πιστώτριές του, αλλά, πολύ περισσότερο, θέτοντας, με τα σωστά νομικά εργαλεία, προσχώματα και εμπόδια στη δικαστική διεκδίκηση της ικανοποίησης των πιστωτριών, να μετριάσει την όρεξή τους και να εξορθολογήσει τις απαιτήσεις τους, οδηγώντας τον εντολέα οφειλέτη του στην υπογραφή μίας βιώσιμης για τον ίδιο ρύθμισης, εξωδικαστικώς, διασώζοντας έτσι και την ακίνητη περιουσία του.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού καλέστε στο δικηγορικό γραφείο και μιλήστε με εξειδικευμένο δικηγόρο – διαμεσολαβητή για διάσωση περιουσίας και αποφυγή πλειστηριασμών στα τηλ: 2108811903, 6932455478.

 

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

 
Αρέσει σε %d bloggers: